Două persoane au fost reţinute de către poliţişti, pentru 24 de ore, în urma repetatelor scandaluri între familiile de romi din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, aceştia urmând să fie duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, marţi seară două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, în urma scandalurilor între familiile de romi din Lugoj. Cele două persoane reţinute nu au, însă, legătură cu împuşcăturile din noaptea de luni spre marţi sau cu cele de vineri, ci cu un alt scandal în care o maşină a fost lovită cu topoarele de mai mulţi indivizi.

Incidentul a avut loc tot în municipiul Lugoj în urmă cu câteva zile.

Miercuri, cei doi bărbaţi reţinuţi vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii fac în continuare cercetări şi încearcă să îi găsească pe cei care au tras focuri de armă spre familia de romi rivală.

Vineri, un scandal a reizbucnit la Lugoj între două familii de romi, când mai mulţi necunoscuţi au tras focuri de armă spre poarta unei case, apoi au dispărut. Poliţiştii au ajuns imediat la locul incidentului, însă nu i-au prins pe atacatori.

În noaptea de luni spre marţi, o familie de romi care se afla pe terasa vilei în care locuia a fost atacată cu focuri de armă de indivizi care doar au lăsat în jos geamurile unei maşini din care au tras cu arma.

La locul incidentului, au sosit iar poliţiştii, iar când au început să adune probele romii au încercat să îi îndepărteze pe poliţişti pentru a aduna ei tuburile de cartuşe. Cu toate acestea, poliţiştii au reuşit să adune probele necesare, iar pe parcursul zilei de marţi au făcut mai multe cercetări şi au audiat mai multe persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.