Două persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă dimineaţa, pe şoseaua care leagă Timişoara de Vama Moraviţa, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un TIR, deoarece şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile meteo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Aurora Voicilă, accidentul a avut loc, sâmbătă dimineaţa, între localităţile Şag şi Jebel, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa.

"Un bărbat de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 59 din direcţia Jebel înspre Şag, iar din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un TIR ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 59 de ani. În urma impactului două persoane, pasagere în autoturism, au fost rănite şi transportate la spital. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporal din culpă”, a declarat Aurora Voicilă.

Circulaţia rutieră între Şag şi Jebel a fost blocată câteva zeci de minute, cât timp poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.