Doi soţi din satul Sculia, care aparţine de oraşul Gătaia, din judeţul Timiş, au fost găsiţi decedaţi într-o anexă a locuinţei lor. Cei doi au lăsat şi un bilet de adio, în care anunţau că sunt depresivi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Azi, în jurul orei 09:10, poliţiştii oraşului Gătaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiţi decedaţi la locuinţa de domiciliu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soţi fiind găsiţi spânzuraţi într-o anexă a casei”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.
 
Bărbatul de 59 de ani era preot reformat, iar soţia lui de 53 de ani era asistentă medicală la cabinetul stomatologic din localitate. Cel care i-a găsit a fost chiar medicul stomatolog.
 
Cei doi soţi au lăsat şi un bilet de adio, în care au scris să sunt depresivi, deoarece nu mai fac faţă greutăţilor vieţii.
 
Conform procedurilor, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.