Poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au depistat, în noaptea de luni spre marţi, doi pakistanezi în timp ce încercau să intre ilegal în ţară, din Serbia, pe câmp, aceştia fiind descoperiţi cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 23.30, o patrulă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, judeţul Timiş, a observat, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, doi bărbaţi care se deplasau pe jos, peste câmp, dinspre Serbia spre România.

Cei doi au fost duşi la sediul sectorului pentru cercetări.

”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni pakistanezi, în vârstă de 25, respectiv 30 ani, care nu deţineau documente asupra lor. Aceştia au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, se arată în comunicatul publicat marţi.

În cauză se fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe, pentru cercetarea în comun a evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.