Trei persoane au fost rănite, luni, după ce un autoturism, o maşină de gunoi şi un TIR s-au ciocnit pe drumul naţional 6, în judeţul Timiş, la ieşire din localitatea Recaş. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, iar poliţiştii urmează a stabili motivul producerii accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Florina Dragomir, a declarat pentru News.ro că un accident rutier a avut loc luni dimineaţă la ieşire din oraşul Recaş, în judeţul Timiş. 

 

”Un şofer în vârstă de 29 de ani care circula cu maşina pe DN6, dinspre Lugoj spre Timişoara, la un moment dat a pierdut controlul volanului, la intrarea în oraşul Recaş, intrând pe sensul opus unde s-a izbit de o maşină care transporta deşeuri. În urma impactului dintre cele două maşini, autoturismul şoferului de 29 de ani a fost proiectat într-un TIR cu remorcă frigorifică”, a declarat Florina Dragomir.

 

Potrivit acesteia, în trei persoane, şoferii celor trei maşini implicate în accident, au fost răniţo şi au ajuns la spital.

 

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească motivul producerii accidentului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.