Cinci cetăţeni pakistanezi, între care doi copii, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră la graniţa cu Serbia, în zona localităţii timişene Jebel, aceştia declarând că voiau să ajungă în vestul Europei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de luni al Poliţiei de Frontieră Timişoara, duminică, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, în cooperare cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 de Poliţie Jebel, au depistat în apropierea localităţii Jebel cinci cetăţeni străini, trei adulţi şi doi copii, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Pakistan, adulţii având vârste cuprinse între 19 şi 38 de ani, iar copiii de 12 şi 14 ani.

Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele cinci persoane fiind preluate de o echipă operativă din cadrul Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţi de Azil Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.