Un cetăţean sârb a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost prins sub cabina unui TIR pe care încerca să îl repare, într-o parcare de pe Autostrada A1, în judeţul Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, pompierii au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de marţi spre miercuri, pentru deblocarea unei persoane prinsă sub cabina unui TIR, pe Autostrada A1, într-o parcare.

”La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD. Din nefericire, persoana surprinsă sub cabina autotrenului a fost declarată decedată”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Potrivit acestora, victima este un bărbat de 39 de ani, cetăţean sârb, angajat al unei firme de asistenţă reparaţii tiruri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.