Un bebeluş în vârstă de o lună a fost descoperit, sâmbătă, de poliţiştii de frontieră de Timiş ascuns într-o pătură de către părinţii acestuia, care voiau să îl scoată ilegal din ţară pentru a ajunge în Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad au descoperit un bebeluş de o lună ascuns într-o pătură, în urma unui control făcut la un microbuz marca Volkswagen înmatriculat în Bulgaria şi în care se aflau şapte persoane - patru bărbaţi şi trei femei.

Copilul era acoperit cu o pătură şi pus deasupra unui bagaj aflat între două persoane de pe scaunele din spate ale microbuzului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bebeluşul era însoţit de părinţii săi, cetăţeni români, care au declarat că l-au ascuns deoarece doreau să ajungă în Italia şi nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de călătorie.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanelor în cauză şi fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.