Bărbatul care a ucis un om şi a rănit-o grav pe soţia acestuia este căutat cu dronă şi cu un elicopter de către poliţişti. În total, suspectul a înjunghiat trei persoane, pe una a lovit-o cu maşina, iar pe alte două le-a agresat. Poliţiştii au tras trei focuri de armă înspre maşina cu care a fugit, în încercarea de a-l opri. Bărbatul este recidivist, fiind condamnat pentru loviri şi alte violenţe, în 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor din Timişoara, trei focuri de armă au fost trase pentru prinderea lui Florin Boldea, cel care a ucis un bărbat şi a înjunghiat-o pe soţia acestuia, într-un parc din Făget. 

Unul dintre gloanţe a lovit portiere maşinii. Boldea a abandonat, apoi, maşina într-un şanţ şi a fugit.

În zonă a fost adus un elicopter şi o dronă pentru căutarea fugarului.

Doi soţi din Făget s-au dus cu bicicletele miercuri dimineaţa în parc să facă sport. Au lăsat bicicletele de-o parte şi au început să facă sport pe aparatele de fitness din parc. La un moment dat, cei doi soţi au fost atacaţi de un bărbat. Soţul femeii a fost înjunghiat mortal, iar femeia a fost abandonată de atacator într-o baltă de sânge.

Atacatorul a luat una dintre biciclete şi s-a dus până în satul Temereşti care aparţine de Făget. Acolo a furat o maşină şi a făcut alte patru victime: o batrana a fost înjunghiată, o persoană a fost lovită cu maşina şi alte două au fost agresate.

Femeia înjunghiată în parc a fost transportată iniţial la Spitalul din Făget de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul Judeţean din Timişoara unde a intrat direct în operaţie. Tot la Spitalul Judeţean din Timişoara au fost aduse alte două victime ale bărbatului, cu o salvare.

Poliţiştii au instituit filtre şi îl caută acum pe agresor. Acesta a fost dat şi în consemn la frontieră.

El este recidivist,  fiind condamnat pentru loviri şi alte violenţe, în 2017.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.