Poliţiştii au fost sesizaţi că în localitatea Ianova, din judeţul Timiş, mai multe persoane au montat burlane la o casă, iar la finalizarea lucrării au solicitat proprietarilor o altă sumă de bani decât cea stabilită iniţial. În urma unui scandal, muncitorii au urcat într-o maşină şi au plecat, fără să oprească la semnalul poliţiştilor. Au fost urmăriţi 20 de kilometri, până la intrare în Timişoara, şoferul fiind ulterior amendat. Poliţiştii au întocmit şi dosar penal pentru înşelăciune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În cursul acestei zile, 19 martie a.c., poliţiştii Secţiei 1  Poliţie Rurală au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi executat o lucrare la un imobil din localitatea Ianova, iar la finalizarea acesteia au solicitat o altă sumă de bani decât cea stabilită iniţial cu proprietarul imobilului”, transmite IPJ Timiş.
 
Lucrarea era una de montare a unor burlane la o locuinţă.
 
În urma unui scurt scandal între muncitori şi proprietarii locuinţei, când au ajuns poliţiştii la locul indicat, muncitorii au plecat cu un autoturism.
 
"Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. S-a procedat la urmărirea autoturismului, acesta fiind oprit la intrarea în municipiul Timişoara. În urma verificărilor efectuate a reieşit că în autoturism se aflau 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 34 de ani, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri”, mai transmite IPJ Timiş. 
 
Şoferul a fost amendat cu 4.060 de lei, conform OUG 195/2002, fiindu-i retrase certificatul de înmatriculare, plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării, pentru 30 de zile.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "înşelăciune", cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.