Poliţiştii din Timiş fac cercetări în cazul unui şofer care i-a ameninţat cu un pistol cu gaze pe şoferul şi pasagerii unui autobuz pe care l-a blocat în trafic, nemulţumit că bărbatul care se afla la volan a folosit prea mult timp faza lungă a farurilor. Tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar putea fi pus sub acuzare pentru pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc marţi seară, pe drumul care face legătura între localitatea Ohaba Forgaci şi municipiul Lugoj.

La un moment dat, un tânăr a blocat cu autoturismul său un autobuz care circula regulamentar şi care transporta muncitori. Acesta a coborât din maşină cu un pistol cu gaze în mână, a urcat în autobuz şi a început să se certe cu şoferul, reproşându-i acestuia că a mers prea mult cu faza lungă a farurilor.

Cearta a durat câteve minute, timp în care călătorii s-au retras speriaţi în partea din spate a autobuzului, apoi tânărul de 26 de ani a coborât, s-a urcat în maşina sa şi şi-a continuat drumul. 

Nimeni nu a fost rănit în timpul incidentului.

Poliţiştii, care au stabilit că şoferul recalcitrant era băut, au deschis o anchetă. ”Se fac cercetări pentru ameninţări, iar în funcţie de câte persoane vătămate vor depune plângeri, atâtea infracţiuni de ameninţare vor fi, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au declarat reprezentanţii Poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.