Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş şi Poliţia de Frontieră Timişoara fac anchete, după ce în presa locală au apărut imagini cu o bătaie între şeful de post din comuna Teremia Mare şi un poliţist de frontieră din localitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe imagini cu o bătaie dintre şeful de post din localitatea timişeană Teremia Mare şi un poliţist de frontieră au fost publicate în presa locală. 

În imagini se poate observa cum cei doi poliţişti au început să se certe într-un bar din comună, în urma unui scandal izbucnit între aceştia şi mai mulţi bărbaţi. La un moment dat, şeful de post a lovit cu pumnul într-o masă şi a aruncat pe jos o sticlă cu băutură. Ulterior, cei doi au ieşit afară din local şi s-au luat la bătaie. Conflictul a avut loc luni seară.

În urma acestor imagini, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a anunţat că va face verificări.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a dispus poliţiştilor de la Biroul Control Intern fă facă verificări pentru a se stabili situaţia de fapt. În funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun”, a declarat  Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a sesizat în acest caz.

”Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a sesizat cu privire la aspectele semnalate în mass-media, referitoare la comportamentul neadecvat al unui poliţist de frontieră, aflat in timpul liber, fapt pentru care a demarat o anchetă internă în acest sens. La finalizare, faţă de acesta, vor fi luate măsurile legale ce se impun, în conformitate cu prevederile Statutului Poliţistului şi al Codului de Etică şi Deontologie al poliţistului”, a spus Roxana Costache, purtătorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.