Un adolescent de 18 ani din judeţul Timiş a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce i-a blocat contul de social-media unei femei de 23 de ani, apoi i-a cerut 200 de euro pentru a-l debloca. Poliţiştii au organizat un flagrant şi l-au prins pe bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Timişoara au fost sesizaţi în urmă cu două zile despre şantaj.
 
”La data de 06 august a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi  de către o femeie, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că un băiat necunoscut ar fi abordat-o pe o reţea de socializare în cursul aceleiaşi zile şi i-a relatat faptul că i-a blocat contul la aceea aplicaţie, cerându-i o sumă de 200 de euro pentru a-l debloca ulterior”, transmite IPJ Timiş.
 
Femeia a stabilit locul de întâlnire în parcarea unui supermarket din Timişoara, pentru a-i remite tânărului suma de 200 de euro. 
 
”În baza celor sesizate, în data de 07 august a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat în flagrant delict un tânăr de 18 ani, în timp ce a primit de la persoana vătămată suma de 200 de euro. Acesta a fost imobilizat şi încătuşat, ulterior fiind condus la audieri. În urma controlului corporal, asupra individului s-a găsit suma de 200 de euro în bancnote de 50/100 euro şi două telefoane mobile folosite la comiterea faptei, bunuri care au fost ridicate în vederea efectuării unei percheziţii informatice”, mai precizează IPJ Timiş. 
 
Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.