Poliţiştii din Timiş caută autorii unui furt dintr-o societate comercială din judeţ. Persoane încă necunoscute au spart seiful şi au furat 235.000 de lei, după ce au intrat prin efracţie în incintă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, pentru News.ro, că furtul a avut loc la o unitate Agroland din localitatea Giarmata,judeţul Timiş.

Din primele date, hoţii ar fi spart o uşă, au pătruns în incintă şi au spart un seif din care au luat banii.

"Poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială situată pe raza localităţii Giarmata, iar din interor, dintr-o casetă metalică, ar fi sustras o sumă de bani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii efectuând cercetari în vederea identificării şi depistării autorilor", a declarat Ancuţa Morariu.

Poliţistii au stabilit că prejudiciul este de 235.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.