Trei fraţi, cu vârste cuprinse între 8 şi 17 ani, au fost răniţi, miercuri seară, după ce autoturismul în care se aflau şi care era condus de tatăl lor a intrat într-un cap de pod, în judeţul Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în localitatea Perii Broşteni, acolo intervenind pompierii Detaşamentului Roşiorii de Vede şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
"Trei minori, două fete şi un băiat, de 17, 15 şi respectiv 8 ani, cu traumatisme la nivelul coloanei şi membrelor, conştienţi şi cooperanţi, au fost preluaţi de echipajele medicale ale SAJ Teleorman şi transportaţi la U.P.U. Alexandria pentru a primi îngrijiri de specialitate”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman. 
 
La volanul autoturismului se afla tatăl celor trei copii, care a fost investigat de echipajul medical de la ambulanţă şi a refuzat să meargă la spital.
 
Cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.