Tânăra în vârstă de 18 ani care, împreună cu o adolescentă de 14 ani, a bătut, într-un parc din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, o fată de 15 ani, agresiunea fiind filmată şi imaginile postate pe reţelele sociale, a fost arestată preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În urma administrării probelor existente la dosar, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede tânăra de 18 ani a fost prezentată instanţei de judecată care a dispus emiterea mandatului de arestare pe o perioadă de 30 de zile”, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman. 
 
Agresoarea se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman. Aceasta a fost reţinută joi. 
 
Potrivit poliţiştilor, fapta a avut loc în 19 ianuarie, în jurul orei 13:00 – 13:30, iar poliţiştii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe internet. 
 
Iniţial, adolescenta bătută nu a depus plângere penală, însă a făcut acest demers vineri, după ce a fost informată de poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede cu privire la termenul legal de 3 luni de depunerea plângerii prealabile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.