Poliţiştii din Teleorman au deschis un dosar penal în cadrul căruia fac cercetări cu privire la faptele comise de un adolescent de 15 ani care a furat un autoturism cu care a plecat la plimbare pe străzile din Alexandria şi nu a oprit la semnalele unui echipaj al Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă, în jurul orei 15:50, când poliţiştii Biroului rutier din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au dat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, al cărui conducător auto încălcase normele rutiere.
 
 Şoferul auto  nu a respectat semnalul, moment în care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, fără a se reuşi să îl oprească. 
 
În cele din urmă, folosind imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate pe domeniul public, poliţiştii l-au identificat pe şoferul fugar în persoana unui tânăr în vârstă de 15 ani, din municipiul Roşiori de Vede,  care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent”, transmite Poliţia judeţeană Teleorman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.