Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Teleorman a fost reţinut sub acuzaţiile de furt calificat şi distrugere, după ce a intrat pe geam într-o biserică de unde a luat bani şi mai multe obiecte de cult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor din Teleorman, fapta a fost sesizată prin numărul 112 în cursul zilei de duminică. 
„La data de 14.03.2021, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul unic 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în Biserica Sfântul Ioan, din localitatea Odobeasca, şi ar fi sustras mai multe bunuri a căror valoare depăşeşte 4.000 de lei”, informează lini Poliţia judeţeană Teleorman.
În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat în scurt timp un suspect în acest caz. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Drăcşenei, care ar fi pătruns pe un geam în interiorul lăcaşului de cult, de unde ar fi sustras 300 de lei şi obiecte bisericeşti.
El a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.