Şase persoane au fost rănite, joi, după ce un pod care trece peste râul Vedea a căzut, în judeţul Teleorman. Primele date arată că este vorba despre şase muncitori care lucrau la pod, iar o grindă a construcţiei s-a desprins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, incidentul a avut loc în localitatea Orbeasca de Sus. Primele date arată că o grindă a unui pod aflat în reabilitare a căzut, iar şase muncitori aflaţi pe pod au fost răniţi. 
 
”Victimele sunt şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, toate fiind transportate la spital cu multiple traumatisme, însă conştiente şi cooperante”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir.
 
 
Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că incidentul, care este încadrat drept accident de muncă, s-a produs în condiţiile în care podul este în construcţie, iar la acesta lucrează o firmă din Comarnic, judeţul Prahova, însă muncitorii sunt din localitatea Orbeasca. 
 
Conform surselor citate, cinci dintre muncitori se aflau pe pod în momentul în care grinda a căzut cu ei, de la o înălţime de cinci – şase metri. Al şaselea muncitor, când a văzut că grinda se rupe a fugit, iar un panou care se afla sub podul aflat în construcţie a căzut peste el. 
 
Unul dintre cei căzuţi de la înălţime are coste rupte, conform primelor evaluări făcute de medicii de la Unitatea de primiri Urgenţe Alexandria, iar cel peste care a căzut panoul are o fractură la antebraţ.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.