Şase persoane au fost rănite, joi, după ce un pod care trece peste râul Vedea a căzut, în judeţul Teleorman. Primele date arată că este vorba despre şase muncitori care lucrau la pod, iar o grindă a construcţiei s-a desprins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, incidentul a avut loc în localitatea Orbeasca de Sus. Primele date arată că o grindă a unui pod aflat în reabilitare a căzut, iar şase muncitori aflaţi pe pod au fost răniţi. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Victimele sunt şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, toate fiind transportate la spital cu multiple traumatisme, însă conştiente şi cooperante”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir.
 
 
Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că incidentul, care este încadrat drept accident de muncă, s-a produs în condiţiile în care podul este în construcţie, iar la acesta lucrează o firmă din Comarnic, judeţul Prahova, însă muncitorii sunt din localitatea Orbeasca. 
 
Conform surselor citate, cinci dintre muncitori se aflau pe pod în momentul în care grinda a căzut cu ei, de la o înălţime de cinci – şase metri. Al şaselea muncitor, când a văzut că grinda se rupe a fugit, iar un panou care se afla sub podul aflat în construcţie a căzut peste el. 
 
Unul dintre cei căzuţi de la înălţime are coste rupte, conform primelor evaluări făcute de medicii de la Unitatea de primiri Urgenţe Alexandria, iar cel peste care a căzut panoul are o fractură la antebraţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.