Adolescentul de 14 ani din Teleorman implicat în altercaţia în urma căruia un tânăr de 17 ani a ajuns la spital, înjunghiat, a fost reţinut de către poliţişti. La audieri, unde a ajuns cu tatăl său şi un avocat, el a susţinut că nu el a înjunghiat victima, ci a lovit-o cu pumnul. Poliţiştii fac cercetări pentru găsirea celui de-al doilea agresor implicat în scandal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Teleorman l-au reţinut, joi seară, în urma audierilor, pe băiatul de 14 ani care în noaptea de marţi spre miercuri a participat la bătaia de pe o stradă din Turnu Măgurele, în urma căreia un adolescent de 17 ani care se plimba cu o fată a fost înjunghiat. 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că pe parcursul audierilor băiatul, care a fost asistat de un avocat ales, nu ar fi arătat vreun semn că regretă fapta. El a povestit că nu el l-a înjunghiat pe tânărul de 17 ani, ci doar l-a lovit cu pumnul. 
Băiatul este cercetat pentru loviri sau alte violente iar procurorul de caz decide vineri dacă va cere mandat de arestare preventivă pe numele lui său dacă dispune o altă măsură preventivă, precum plasarea sub control judiciar. 
Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru găsire celui de-al doilea adolescent care a participat la agresiune.
Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat de doi tineri cu vârste de 14, respectiv 16 ani, pe o stradă din Turnu Măgurele. Incidentul s-a produs în timp ce băiatul se plimba cu o fată, cei doi fiind opriţi de către cei doi agresori. Băiatul de 17 ani este la Spitalul Grigore Alexandrescu, medicii constatând că nu a fost nevoie să intervină chirurgical în urma agresiunii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.