O tânără în vârstă de 19 ani a murit şi alte trei persoane au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident rutier produs în judeţul Teleorman, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Femeia de 19 ani a fost găsită în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare pe care echipajele medicale i le-au făcut nu au dat rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul european 70, în zona localităţii Peretu din judeţul Teleorman, în eveniment fiind implicate două autoturisme. 
 
Salvatorii ajunşi la locul accidentului au constatat că o tânără de aproximativ 19 ani se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, însă nu au reuşit salvarea acesteia, fiind declarat decesul.
 
Alte trei victime, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 27 şi 36 de ani, au suferit diferite traumatisme. Răniţii, conştienţi şi cooperanţi, au fost preluaţi de către echipajele medicale, au primit primul ajutor şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Alexandria.
 
Acolo au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman.
 
Poliţia a preluat cazul pentru cercetări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.