O persoană a murit şi o alta a fost rănită, sâmbătă, după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe E 70, în judeţul Teleorman. Circulaţia rutieră în zonă este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind în creştere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier s-a produs pe E 70, între Alexandria şi Vităneşti, fiind implicate două autoturisme. ISU Teleorman a trimis o descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD, alături de un echipaj SAJ.

”În urma acestui eveniment au rezultat două victime, dintre care una cu leziuni uşoare, conştientă şi cooperantă, preluată de SMURD şi cealaltă, cu leziuni incompatibile cu viaţa, medicul de pe ambulanţă constatând decesul. Victima decedată a fost găsită de salvatori încarcerată în caroseria deformată a autoturismului, ea fiind scoasă de pompieri cu ajutorul echipamentelor de descarcerare”, a informat ISU.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Potrivit Centrului Infotrafic, în urma accidentului, circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere. Aceasta ar urma să revină la normal în jurul orei 10.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.