Poliţiştii din Zimnicea, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi au intervenit, duminică, în localitatea Năsturelu din judeţul Teleorman, unde mai multe persoane au fost implicate într-un scandal, pe stradă. Unul dintre cei implicaţi a fost dus la spital. Mai multe persoane care ar fi participat la bătaia de pe stradă au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentele violente au avut loc duminică dimineaţă, în comuna Năsturelu. O femeie din localitate a sunat la 112 cerând ajutorul autorităţilor şi reclamând că soţul ei este agresat de doi bărbaţi, iar ea este ameninţată de agresori. 
 
”La faţa locului au fost direcţionaţi poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Zimnicea, cercetările preliminare efectuate de aceştia reliefând faptul că în jurul orei 9:30, în timp ce un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Năsturelu, se afla staţionat pe DN 5C, în localitatea de domiciliu, cu autoturismul personal, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, cu vârsta de 33, respectiv 25 de ani, unul dintre ei folosindu-se de o sticlă. De asemenea, cei doi ar fi produs distrugeri autoturismului menţionat. De asemenea, bărbatul în vârstă de 33 de ani i-ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă şi soţiei victimei, o femeie în vârstă de 40 de ani. La conflict ar fi participat mai multe persoane, printre care şi un bărbat de 29 de ani, care l-ar fi ameninţat pe bărbatul în vârstă de 33 de ani”, transmit reprezentanţii Poliţiei judeţene Teleorman.
 
Acolo au intervenit şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman.
 
Soţul femeii care a sunat la 112 a fost rănit, fiind dus la spital. Poliţiştii i-au identificat pe bărbaţii care au fost implicaţi în bătaie. Aceştia au fost duşi la sediul Poliţiei pentru cercetări. Ancheta are loc în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.