Două persoane aflate la pescuit cu o barcă pe Dunăre, în judeţul Teleorman, au fost găsite moarte, miercuri, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în apele umflate ale fluviului. Cel care a anunţat autorităţile despre acest caz a fost un coleg al celor doi, care se afla cu ei în barcă şi care a reuşit să se salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Incidentul a fost anunţat marţi seară, după ora 20.00, de un bărbat care a povestit că barca în care se afla împreună cu alte două persoane, la pescuit, s-a răsturnat în apele Dunării, la kilometrul 572, în dreptul localităţii Suhaia din judeţul Teleorman. 
 
Având în vedere că la lăsarea întunericului nu se puteau face scufundări în acea zonă, căutările au fost reluate miercuri dimineaţă, când acolo au fost trimise echipe de scafandri, dar şi pompieri cu o barcă. După căutări, cei doi bărbaţi dispăruţi au fost găsiţi morţi, la aproximativ 30 de metri de locul în care barca în care se aflau s-a răsturnat.
 
FOTO: ISU Teleorman
FOTO: ISU Teleorman
 
Cei trei pescari au intrat cu barca în apele fluviului deşi este în vigoare o atenţionare Cod galben valabilă pentru perioada 12 februarie, ora 06.00 – 19 februarie, ora 12.00, atenţionare care vizează creşteri de niveluri şi debite cu depăşirea cotelor de atenţie în ceea ce priveşte Dunărea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.