Poliţiştii din Teleorman fac verificări, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o mulţime de călători înghesuiţi într-un microbuz, fără respectarea normelor minime de distanţare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere imaginile video apărute în spaţiu public, filmate într-un mijloc de transport public de persoane, referitoare la nerespectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă de către transportator şi călători, poliţiştii s-au sesizat şi efectuează verificări în vederea identificării şi sancţionării acestora”, anunţă, joi după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

În imagini se vede cum călătorii stau în picioare, unul lângă celălalt, într-un mijloc de transport în comun, fără posibilitatea de a păstra distanţa faţă de cei din jur.

Imaginile au fost filmate într-un mijloc de transport în comun care face legătura între Roşiorii de Vede şi localitatea Beuca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.