Poliţiştii din Teleorman s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, după ce pe Facebook au apărut imagini în care se vede cum un bărbat este bătut cu un par, pe stradă, la scenă asistând şi alte persoane. Conform celor care au publicat imaginile, victima este un bărbat cu afecţiuni psihice, iar agresorul l-a luat la bătaie ”pentru propria distracţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Imaginile au fost filmate în localitatea Orbeasca de Jos, din judeţul Teleorman, iar filmul postat pe internet arată cum un bărbat loveşte în repetate rânduri, cu un par, un alt bărbat care mergea pe stradă.
 
La scene asistă mai multe persoane, care nu intervin, unul dintre martori cerându-i agresorului să se oprească în momentul în care constată că acesta continuă să-l lovească pe bărbat. 
 
”Un bărbat a fost luat la bătaie cu o bâtă, în mijlocul străzii, aparent fără un motiv. Se pare că bărbatul bătut este cunoscut în localitate ca o persoană cu afecţiuni psihice, iar agresorul l-ar fi luat la bătaie pentru propria distracţie”, scriu jurnaliştii de la Total Impact, care au publicat imaginile. 
 
Conform acestora, imaginile ar fi fost filmate în urmă cu aproximativ o săptămână. 
 
”Referitor la apariţia în spaţiul public a unor imagini video în care o persoană este agresată, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman s-au sesizat din oficiu, la acest moment efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, urmând a se stabili cu exactitate întreaga situaţie de fapt”, a transmis, miercuri, Poliţia judeţeană Teleorman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.