O furtună puternică a provocat, duminică după-amiază, numeroase pagube în judeţul Teleorman, vântul puternic smulgând acoperişuri şi rupând mai mulţi copaci. Cea mai afectată este reşedinţa judeţului, municipiul Alexandria, unde vântul puternic a produs pagube în mai multe cartiere, vijelia durând mai puţin de o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, o furtună puternică abătută duminică după-amiază şi care a durat mai puţin de o oră a provocat pagube în mai multe zone din judeţ.

Cel mai afectat este municipiul reşedinţă de judeţ, Alexandria, unde vijelia a rupt copaci şi a smuls acoperişuri. Astfel, pe strada 1 Mai din Alexandria un acoperiş a fost luat de vântul puternic, iar pe străzile Alexandru Ghica, Fraţii Goleşti, Libertăţii, 1 Mai şi B 3 mai mulţi copaci au căzut pe carosabil.

De asemenea, mai multe autoturisme au fost avariate din cauza tencuielii desprinse de pe clădiri sau a bucăţilor de acoperiş smulse de vântul puternic.

Şi în oraşul Turnu Măgurele vântul puternic a smuls un acoperiş. 

De asemenea, între localităţile Mavrodin şi Călineşti, între Alexandria şi Furculeşti, dar şi în zona localităţii Brânceni copacii dezrădăcinaţi de vântul puternic au blocat drumurile.  

În urma vijeliei au fost înregistrate doar pagube materiale, nu şi victime, precizează sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.