Taximetristul care ar fi jefuit-o pe fiica adjunctului şefului Poliţiei din Tirana (Albania), studentă în Bucureşti, plecând cu bagajele acesteia în portbagaj, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au identificat şi prins, joi, un bărbat în vârstă de 45 de ani, bănuit ”de săvârşirea infracţiunii de furt în dauna unei femei de naţionalitate străină, pe care a transportat-o la o adresă cu un taximetru”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Taximetristul a fost dus la audieri la sediul Poliţiei.

Miercuri, în jurul orei 23.00, poliţiştii de la Secţia 20 au fost sesizaţi de o tânără în vârstă de 22 de ani, cetăţean străin, că în jurul orei 22.00 a luat un taxi, iar atunci când a ajuns la destinaţie şoferul a plecat cu un bagaj de-al său, aflat în autoturism. În bagaj se aflau mai multe bunuri, între care un laptop, un portmoneu, bani şi documente personale.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite femeii.

Surse judiciare au declarat, vineri, că taximetristul era angajat la firma Leone.

Surse din Poliţie declarau, joi, că fiica adjunctului şefului Poliţiei din Tirana (Albania), studentă în Bucureşti, a depus o plângere la Secţia 20 de Poliţie, reclamând că a fost jefuită de un taximetrist în zona Grozăveşti din Capitală.

Studenta a spus că a luat un taxi de la Gara de Nord pentru a ajunge la Grozăveşti, iar după ce a plătit cursa, taximetristul a demarat în trombă, deşi avea bagajele sale în portbagajul maşinii.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.