Tatăl fetei de 13 ani, din Petroşani, care este implicată într-un dosar penal deschis la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, pentru act sexual cu un minor spune că niciodată el sau fosta sa soţie nu şi-au dat consimţământul pentru ca fiica lor să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat de 40 de ani şi că fosta lui familie nu are lipsuri financiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul a declarat pentru News.ro că nu a existat vreun consimţământ ca fata lui de 13 ani să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat matur.
 
”Nu există posibilitatea ca noi, eu cel puţin, să fiu de acord ca un tip de 40 de ani să agreseze sexual copilul meu. Nu putem pune în cârca copilului că e vorba de consimţământ. Pot spune că fata a fost ameninţată ca să susţină că a fost consimţământ. Fata este acum la Hunedoara, la un asistent maternal, pentru că afirmaţiile că a fost consimţământ s-au regăsit în hârtiile procurorilor. Voi face tot posibilul să ajung la Procuratură şi să mă interesez. Niciodată copiii mei nu au dus lipsă financiară, le plătesc pensie alimentară, le dau bani de sărbători, de câte ori au nevoie, nu mi-aş da acordul ca ai mei copii să facă aşa ceva. Faptul că eu m-am despărţit de mama fetei e altceva, dar nici măcar ea nu ar putea fi de acord cu una ca asta”, a declarat el.
 
Tatăl fetei mai spune că a fost contactat de bărbatul de 40 de ani care a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui de 13 ani şi că acesta a încercat să îl determine să nu depună plângere în acest caz.
 
”M-a contactat (agresorul - n.r.) în încercarea de a nu depune plângere, la fel si pe fosta soţie”, a mai declarat tatăl fetei.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor pe numele unui bărbat de 40 de ani care a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani,
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.