Poliţiştii din Ialomiţa, cu câini de urmă, jandarmi şi localnici îl caută pe tânărul de 18 ani, evadat marţi din postul de poliţie de la Urziceni, după ce acesta a fost filmat în localitatea Valea Măcrişului,.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Andreea Loghin, peste 100 de forţe de ordine îl caută pe tânărul de 18 ani. De asemenea, zona este survolată de un elicopter.

" Peste 100 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă  au fost mobilizaţi la Valea Măcrişului în vederea identificării tânărului care e evadat la 24  august, fiind constituite echipe de căutare si filtre rutiere. De asemenea, Inspectoratul General de  Aviaţie al ministerului asigură sprijinul aerian, un elicopter survolând zona", a declarat Loghin.

Conform surselor, tânărul este căutat în special în extravilanul comunei Valea Măcrişului din judeţul Ialomiţa, după ce  poliţiştii au primit informaţii că în ultimele ore acesta s-ar fi aflat în această comună.

Ştefan Petronel Boancă a evadat pe data de 24 august din arestul postului de poliţie Urziceni , unde fusese adus la audieri alături de un alt tânăr, fiind în arest preventiv pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Din Ialomiţa, furase un autoturism de 15.000 de euro, în timp ce la la Buzău, a spart mai multe firme, locuinţe, dar şi un autoturism cu care a pornit la drum, până la Iaşi, deşi nu deţine carnet de conducere.

La Iaşi, tânărul a provocat un accident rutier, fugind la acel moment de la locul faptei.

Acelaşi tânăr de 18 ani mai are la activ şi alte numeroase infracţiuni de furt, dar şi de spargere a unor locuinţe ori societăţi. De asemenea, el a mai evadat din arest la domiciliu, măsură pe care magistraţii o dispuseseră în trecut pentru alte infracţiuni de care fusese incriminate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.