Tânărul şofer care sâmbătă seară a lovit o femeie şi o fetiţă de şase ani pe o trecere de pietoni din Ploieşti, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor, va fi cercetat sub control judiciar. Cele două sunt în spital, cu fracturi şi alte leziuni. Surse judiciare au precizat pentru News.ro că testele au arătat că şoferul consumase marijuana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferul în vârstă de 24 de ani care sâmbătă seară a lovit pe o trecere de pietoni din Ploieşti o femeie de 40 de ani şi o fetiţă de 6 ani şi despre care poliţiştii au constatat că se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv va fi cercetat sub control, judiciar. 
El a fost eliberat, după ce a fost reţinut timp de 24 de ore. 
 
Conform martorilor, şoferul a intrat cu viteză pe scuarul pe care circulă tramvaiul şi le-a lovit în plic pe cele două, care traversau regulamentar şoseaua Nordului, una dintre cele mai circulate străzi din Ploieşti.
 
Testul de alcoolemie a arătat că bărbatul cu consumase alcool. Surse judiciare au precizat pentru News.ro că testele au arătat că şoferul consumase marijuana.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.