Liviu Cristian Iacob, tânărul din judeţul Vâlcea suspectat că şi-a ucis iubita în vârstă de 19 ani, apoi a îngropat-o într-o pădure, şi-a premeditat fapta, arată primele date din anchetă. El o agresase pe femeie şi cu o seară înaintea crimei, când a tăiat-o cu un briceag, pe mâini şi pe coapse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurori Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea cer arestarea preventivă a lui Liviu Cristian Iacob, tânărul în vârstă de 18 ani acuzat că în urmă cu aproape o lună şi-a ucis şi îngropat iubita într-o pădure.

Primele date din anchetă arată că tânărul şi-a ucis iubita pentru că aceasta îl anunţase să îl părăseşte şi că, în seara dinaintea crimei, el o agresase pe femeie, lovind-o de mai multe ori cu lama unui briceag.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, primele probe arată că el şi-a premeditate fapta, cumpărând un cuţit cu care să o omoare.

”Probatoriul administrat a relevat faptul că, în data de 20 martie 2018, pe fondul consumului de alcool, inculpatul a agresat-o pe victima M.C.R. lovind-o cu un cuţit tip briceag la nivelul mâinilor şi coapselor. Urmare a acestui conflict, victima i-a făcut cunoscută inculpatului intenţia de a înceta relaţia cu acesta, astfel că, în data de 21 martie 2018, inculpatul a achiziţionat un cuţit de la un magazin situat în apropierea domiciliului său, luând hotărârea de a suprima viaţa victimei” se arată într-un comunicat dat publicităţii de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Anchetatorii au stabilit, de asemenea, că în noaptea de 21 martie, în jurul orei 22.00, tânărul, care avea cutiţul la el, a văzut-o pe terasa unui fast-food din Râmnicu Vâlcea pe femeia cu care avusese o relaţie şi a discutat cu el, propunându-i să meargă împreună până pe platoul de la periferia oraşului, în zona Goranu. 

”Cei doi s-au deplasat până în punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victimă până la liziera pădurii din apropiere şi în continuare, prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 m, până în apropierea unui pârâu, unde a agresat-o pe victimă, lovind-o iniţial cu pumnii, după care a lovit-o pe aceasta cu cuţitul pe care-l purta asupra sa, provocându-i decesul. După uciderea victimei, inculpatul a îngropat cadavrul în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, a acoperit locul cu lemne uscate” precizează procurorii.

Bărbatul, care a fost reţinut, va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cadavrul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea, iar poliţiştii şi procurorii au demarat cercetările. Autorul, un tânăr de 18 ani, a fost prins şi reţinut. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.