O tânără de 23 de ani pe numele căreia autorităţile din Ungaria au emis un mandat european de arestare pentru furturi din societăţi comerciale a fost prinsă de poliţiştii din Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii au prins, miercuri, în Timişoara, o femeie de 23 de ani, urmărită internaţional.

”Pe numele acesteia, autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare, fiind bănuită de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului (furturi din societăţi comerciale). Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată în comunicat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Curţii de Apel Timişoara pentru dispunerea măsurilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.