O tânără de 26 de ani, urmărită internaţional după ce autorităţile italiene au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru tâlhărie calificată, ea fiind condamnată la şase ani de închisoare, a fost reţinută de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud au depistat, luni, o tânără de 26 de ani, din localitatea Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, care era urmărită internaţional.

Autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pe numele tinerei, ea fiind condamnată la 6 ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, pe teritoriul statului italian.

"Pentru depistarea tinerei, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române", arată sursa citată.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Curţii de Apel Cluj, în cursul zilei de marţi, în vederea iniţierii procedurii de predare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.