Un bărbat care a fost condamnat la închisoare pentru uciderea a cinci oameni şi care a fost eliberat după 25 de ani de detenţie a dat foc unei tinere în vârstă de 17 ani, fata fiind internată în stare foarte gravă, cu arsuri pe aproape 90% din suprafaţa corpului, şi respirând cu ajutorul aparatelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform oficialilor IPJ Mehedinţi, incidentul s-a produs în localitatea Dârvari, judeţul Mehedinţi. Bărbatul în vârstă de 45 de ani fusese condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea a cinci oameni şi eliberat după 25 de ani de detenţie. El revenise din Olanda şi ar fi trebuit să se afle în autoizolare.
Bărbatul nu era din localitate, iar autorităţile locale spun că a ajuns la Dârvari după ce un fost coleg de detenţie i-a permis să locuiască în casa sa şi să aibă în grijă imobilul. 
Bărbatul şi victima sa ţineau legătura pe reţelele de socializare, spun apropiaţii fetei. 
În data de 11 iunie fata l-a reclamat pe bărbat pentru viol, însă examenul medico-legat nu a confirmat faptul că tânăra ar fi suferit leziuni ca urmare a unei agresiuni sexuale, susţin surse judiciare. În urma reclamaţiei, fata, care stătea cu o bunică şi cu fratele ei mai mic, a fost dusă într-n centru de protecţie socială, de unde a fost scoasă de acolo de către familie. 
Ulterior, bărbatul a întâlnit-o şi i-a dat foc, după ce a turnat benzină pe ea. Fratele fetei a fost cel a sărit să stingă flăcările.
Bărbatul a fost reţinut.
Radu Iman, managerul spitalului don Drobeta Turnu Severin, a declarat că tânăra, peste care s-a turnat benzină şi căreia i s-a dat foc, se află în stare critică, ea respirând cu ajutorul aparatelor. 
”Este suprafaţă foarte mare, 80-90 %. Practic, fata a fost incendiată. S-a aruncat benzină pe ea şi i s-a dat foc. Arsurile sunt de gradul I, II şi III. S-ar putea să fie mai profunde şi încă nu se văd. Dar, oricum, suprafaţa este foarte foarte foarte mare. Este intubată. Starea este critică. Ea, acum, respiră cu aparatele.” a afirmat managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin într-o intervenţie telefonică la Digi 24.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.