Un tânăr a fost găsit spânzurat, joi, de un tobogan, într-o zonă de blocuri din Craiova, identitatea acestuia nefiind confirmată deocamdată. Poliţiştii au deschis o anchetă şi nu exclud varianta referitoare la consumul de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, un tânăr a fost găsit spânzurat de un tobogan situat între blocurile de pe strada Emanoil Chinezu din Craiova.

El a fost găsit de un locatar din zonă, spânzurat cu o sfoară de rafie.

Până în prezent, identitatea tânărului nu a fost confirmată, fiind aşteptat un membru al familiei. Din verificările efectuate până în prezent ar fi vorba de un tânăr de 21 de ani, din Craiova.

În cauză poliţiştii au deschis o anchetă şi desfăşoară cercetări pentru a se lămuri împrejurările producerii evenimentului.

"Aspectele referitoare la consumul de droguri nu sunt confirmate, însă este avută în vedere şi aceasta variantă în anchetă", arată IPJ Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.