Un tânăr de 24 de ani din judeţul Maramureş este cercetat de poliţişti după ce a înjunghiat un alt tânăr pe o stradă din Cluj-Napoca, după un conflict. Agresorula fugit, fiind prins ulterior de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 13.50, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la o agresiune ce a avut loc în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca. În fapt, în urma unor discuţii în contradictoriu între un tânăr, de 24 de ani, din judeţul Maramureş şi alt tânăr, din acelaşi judeţ, primul l-ar fi lovit în zona corpului cu un obiect tăietor-înţepător, ulterior fugind de la faţa locului”, a transmis, luni, IPJ Cluj.

Sursa citată a prcizat că poliţiştii au demarat ancheta, iar agresorul a fost identificat şi prins în scurt timp.

”În prezent, sunt desfăşurate activităţi, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs agresiunea şi pentru încadrarea juridică a faptei”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.