Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Argeş a fost reţinut pentru infracţiunea de act sexual cu un minor, după ce poliţiştii au constatat că acesta a avut, timp de câteva luni, o relaţie de concubinaj cu o adolescentă de 14 ani. Ancheta în acest caz a pornit în urma unei alerte privind răpirea unui copil, fata fiind luată de pe stradă de un alt bărbat cu care avea o relaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ancheta care îl vizează pe tânărul în vârstă de 19 ani, din localitatea argeşeană Merişani, a fost deschisă după ce poliţiştii argeşeni au declanăat o investigaţie în urma unei alerte privind răpirea unui minor. Astfel, adolescenta a fost luată de pe stradă de trei bărbaţi, în condiţiile în care cu unul dintre ei avusese o relaţie. 
Cei trei au fost reţinuţi pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, iar poliţiştii au extins cercetările şi au aflat, astfel, că tânăra trăise în concubinaj şi cu bărbatul din Merişani. 
„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iulie-august 2021, un tânăr de 19 ani, din Merişani, ar fi avut o relaţie de concubinaj cu persoana vătămată, având la acea dată vârsta de 14 ani, perioadă în care ar fi întreţinut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale consimţite. În ziua de 28 iunie a.c., după administrarea probatoriului, tânărul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, informează, miercuri Poliţia Argeş.
În cursul zilei de miercuri bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.