Un tânăr în vârstă de 23 de ani din judeţul Argeş este cercetat în stare de arest preventiv pentru infracţiuni de violare de domiciliu şi viol, după ce a intrat peste o femeie în casă şi a forţat-o pe aceasta să aibă relaţii sexuale cu el. Bărbatul locuia în unele perioade la un prieten, în blocul în care are apartamentul femeii şi a intrat peste aceasta, pentru că a găsit uşa descuiată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 08 spre 09 iulie a.c., cel în cauză ar fi pătruns, fără drept, pe uşa neasigurată, într-un apartament din municipiul Piteşti şi, folosind ameninţări şi acte de constrângere fizică, ar fi violat o femeie de 40 de ani. În scurt timp, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, bărbatul în cauză a fost identificat şi depistat, fiind condus la sediul poliţiei, pentru audieri. Astfel că, în mai puţin de 24 de ore de la sesizare, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă”, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că tânărul în vârstă de 23 de ani este din localitatea Mihăeşti şi stătea la un prieten care locuieşte în acelaşi bloc cu femeia agresată. El ştia că aceasta este singură şi a profitat de faptul că a lăsat uşa descuiată, pentru a intra peste ea în casă. 
Sâmbătă, suspectul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.