Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit, sâmbătă seară, după ce a căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din oraşul Ploieşti, primele date indicând că ar fi vorba despre sinucidere. În stare de şoc, părinţii bărbatului au fost duşi la spital. Pompierii intervin la faţada blocului, după ce, în cădere corpul tânărului a acroşat mai multe aparate de aer condiţionat care s-au desprins de la locurile lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc, sâmbătă seară, la un bloc de locuinţe de pe strada Înfrăţirii din oraşul Ploieşti. 
 
”Poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc de pe strada Înfrăţirii din municipiu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia”, informează Poliţia Judeţeană Prahova. 
 
Echipajele mediale ajunse la faţa locului nu au putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului. 
 
Ambulanţele i-au preluat pe părinţii acestuia, care sunt în stare de şoc şi au fost transportaţi la spital. 
 
La blocul unde a avut loc tragedia a fost trimis un echipaj cu autoscară din cadrul ISU Prahova, în condiţiile în care, în cădere, tânărul a acroşat mai multe aparate de aer condiţionat care stau să cadă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.