Un tânăr de 20 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce circula cu 219 kilometri la oră pe A 3, în zona localităţii Voluntari, judeţul Ilfov. I s-a suspendat permisul de conducere pentru 120 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Politiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au acţionat în cadrul operaţiunii "Blocada", punctual, în intervalul orar 06:00-18:00, pe drumurile publice din judeţul Ilfov, iar poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat în intervalul orar 13:00-19:00, pe Autostrada A3, Bucureşti- Ploieşti, pe segmentul aferent judeţului Ilfov.

”În urma neregulilor constatate, poliţiştii rutieri din Ilfov au aplicat 302  sancţiuni contravenţionale conform O.U.G.195/2002, dintre care 154 de sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 34 de sancţiuni pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 4 sancţiuni pentru depăşirea neregulamentară, o sancţiune pentru consumul de alcool, iar celelalte sancţiuni, pentru alte abateri la regimul rutier”, anunţă, duminică seară, IPJ Ilfov. Sursa citată a precizat că poliţiştii au reţinut  25 de permise de conducere, dintre care 15 permise  pentru nerespectarea vitezei şi unul pentru consumul de alcool.

”În cele 6 ore de acţiune, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au controlat 280 de autovehicule şi au aplicat 86 de sancţiuni contravenţionale conform O.U.G. 195/2002, dintre care 48 de sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 sancţiuni pentru consumul de alcool, 8 sancţiuni pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 12 pentru lipsă lumini, iar celelalte pentru alte abateri la regimul rutier”, mai arată sursa citată.

De exemplu, duminică, în jurul orei 16:44, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3, calea 1, Km10, în zona localităţii Voluntari, un autoturism, condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care circula cu viteza de  219 km/h, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 100 km/h.

”Conducătorului  auto i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, a mai transmis IPJ Ilfov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.