Un tănăr în vârstă de 17 ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a fost ucis, sâmbătă noapte, cu mai multe lovituri de bâte şi topor de un alt tânăr şi de către tatăl acestuia, din cauza unor postări pe reţeaua de socializare Facebook ale celor doi agresori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Reşiţa au declarat pentru News.ro că un tânăr de 17 ani, din oraşul Bocşa, a murit la spital, sâmbătă seară, după ce a fost lovit cu bâtele şi cu un topor.

Un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa, sâmbătă seară, în jurul orei 21.20 că a avut loc un conflict între trei persoane pe o stradă din oraşul Bocşa, la 200 de metri de sediul Poliţiei. Una dintre cele trei persoane, un tânăr de 17 ani, a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală şi au audiat martorii.

Între timp, după ora 23.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul care a fost dus la spital a decedat în urma loviturilor, iar poliţiştii au continuat ancheta pentru lovituri cauzatoare de moarte, de această dată. Astfel, poliţiştii i-au identificat pe autori, tată şi fiu, care se ascundeau într-o anexă a locuinţei.

Poliţiştii spun că un conflict a izbucnit între cei doi tineri, din cauza unor postări pe reţeaua de socializare Facebook. În urma acestora, victima s-a dus la locuinţa agresorilor pentru a-i cere socoteală celuilalt tânăr cu care se afla în conflict, moment în care a izbucnit o ceartă între cei doi, alăturându-se apoi şi tatăl agresorului.

Tânărul care venise să ceară socoteală pentru postările pe Facebook a fost lovit de către cei doi, tată şi fiu, cu bâte şi cu un topor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.