Un tânăr de 19 ani a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost implicat pentru a doua oară într-un incident armat în Capitală. Dintr-o maşină, ar fi tras cu un pistol cu bile asupra unui tânăr de 20 de ani, într-o parcare din Sectorul 5. În autoturism se mai aflau două fete – una de 19 ani fiind implicată şi în primul incident, care a avut loc în 27 martie. Atunci, cei doi au pulverizat spary lacrimogen şi au ameninţat o persoană cu acelaşi tip de pistol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 23.50, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 23.30, în timp ce se afla în parcarea unui bloc din Sectorul 5, o persoană ar fi oprit autoturismul şi ar fi tras cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, asupra acestuia, lovindu-l la nivelul corpului. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, victima fiind prezentată la Institutul Naţional de Medicină Legală, întrucât avea urme vizibile de violenţă”, au transmis, joi, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, maşina a fost descoperită în trafic, pe o stradă din Sectorul 2, iar în interior erau trei persoane: şoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani şi două tinere, de 16 şi 19 ani.

“În urma controlului efectuat, în autovehicul au fost găsite un obiect tăietor-înţepător, un spray iritant-lacrimogen şi 25 de bile de cauciuc, specifice proiectilelor armelor de tip air soft. Persoanele în cauză au fost conduse la audieri”, a menţionat sursa citată.

Fata de 19 ani a susţinut că ea a tras cu pistolul, declaraţia fiind susţinută şi de cea de-a doua adolescentă.

În urma verificărilor s-a stabilit că a fost, de fapt, tânărul de 19 ani, iar fetele sunt cercetate pentru mărturie mincinoasă.

Cele trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. Ulterior, faţă de tânărul de 19 ani a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că tinerii de 19 ani sunt aceiaşi care au fost implicaţi în incidentul din trafic, din 27 martie. Atunci au pulverizar spray lacrimogen şi au ameninţat cu un pistol o persoană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.