Câteva sute de persoane protestează, vineri seară, în faţa casei suspectului în cazul de la Caracal, oamenii fiind revoltaţi de presupusele fapte ale acestuia, dar şi de intervenţia întârziată a autorităţilor. După ora 23.00, procurorii au finalizat cercetarea la faţa locului şi au scos suspectul din curte, cu ajutorul jandarmilor care au ţinut deoparte mulţimea furioasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sute de persoane s-au strâns, vineri seară, în faţa casei lui Gheorghe Dincă din Caracal, bărbatul suspectat că ar fi sechestrat şi ulterior ar fi ucis o adolescent de 15 ani dată dispărută.

Oamenii sunt revoltaţi de presupusele fapte ale bărbatului şi se declară uimiţi de informaţiile pe care le-au aflat despre el.

”Scoateţi-l afară, să-i dăm cu acid”, strigă unii dintre protestatari, având în vedere informaţiile potrivit cărora suspectul ar fi topit în acid rămăşiţele fetei.

De asemenea, oamenii sunt nemulţumiţi de intervenţia întârziată a autorităţilor. 

Oamenii au foi pe care au scris ”Nepăsarea voastră ucide vieţi”. 

După ora 23.00, procurorii au finalizat cercetarea la faţa locului şi, cu mai multe autospeciale, au ieşit din curtea imobilului.

Pentru a proteja procurorii şi suspectul au intervenit jandarmii care au ţinut deoparte mulţimea furioasă.

Suspectul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt unde urmează a fi audiat. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.