O turistă din Bucureşti care s-a accidentat, joi, pe un traseu montan din Parcul Naţional Călimani a fost recuperată de salvamontiştii din Suceava. Femeia, care cel mai probabil a suferit o fractură, a fost preluată de un echipaj medical pentru a fi dusă la spital. Acţiunea de salvare a durat peste o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia salvatorilor montani suceveni a avut loc pe un traseu turistic care duce către zona 12 Apostoli, din Călimani.
 
O turistă în vârstă de 49 de ani, din Bucureşti, a alunecat şi s-a accidentat. Salvatorii care au ajuns la ea au constatat că femeia a suferit, cel mai probabil, o fractură de maleolă şi nu se mai putea deplasa.
 
Ea a fost preluată de echipajul Salvamont, coborâtă de pe munte şi predată unui echipaj medial, pentru a fi dusă la spital. La acţiunea de salvare, care a durat peste o oră, au participat cinci salvamontişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.