Pasul Mestecăniş din judeţul Suceava este parţial blocat, miercuri, după ce un autotren care transporta struguri s-a răsturnat, pe DN 17. În urma evenimentului, o femeie, pasageră în cabina autotrenului, a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul, ale cărui  cauze nu au fost stabilite încă, a avut loc în Pasul Mestecăniş, unde un TIR încărcat cu struguri s-a răsturnat, blocând, iniţial, ambele sensuri de circulaţie. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier a fost reluat pe o bandă a drumului, pe care se circulă alternativ.
La momentul sosirii echipajelor de salvare, o femeie, pasageră în cabina TIR-ului era rănită, fiind blocată în cabină. Ea a fost extrasă de către echipajul de descarcerare, fiind preluată de către un echipaj medical. Victima este conştientă şi cooperantă, transmite ISU Suceava.
Conform sursei citate, şoferul TIR-ului nu a fost rănit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.