O tânără şi un copil mic au ajuns la spital, sâmbătă, după ce au fost loviţi de un autoturism implicat într-un accident rutier, pe o stradă Rădăuţi, judeţul Suceava. Primele date arată că două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre acestea a ricoşat şi a intrat pe trotuar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O femeie de aproximativ 21 de ani şi un copil cu vârsta de aproximativ un an au fost răniţi, după ce au fost loviţi de un autoturism, în municipiul Rădăuţi. Primele date arată că femeia şi copilul, aflat într-un cărucior, se aflau pe trotuar în momentul în care pe carosabil două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului, una dintre maşini a ricoşat şi i-a lovit pe cei doi. 
Atât femeia, cât şi copilul au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital. Primele date arată că starea lor nu este gravă. 
La ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.