O maşină a fost lovită, vineri dimineaţă, de un tren, în judeţul Suceava, iar o femeie de aproximativ 60 de ani, care era prinsă sub locomotivă, a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Coliziune între un tren de marfă şi un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată, de pe raza localităţii Vicşani, comuna Muşeniţa. Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ Suceava, anunţă, vineri, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că în maşină erau un bărbat de aproximativ 65 de ani şi o femeie de aproximativ 60 de ani.

”Femeia era prinsă sub locomotivă, iar colegii de la descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei. Din nefericire, cadrele medicale au declarat decesul acesteia”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul era conştient şi a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior, a fost transportat la spitalul din Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare.

Deocamdată, poliţăiştii nu au stabilit împrejurările producerii accidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.