Echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava intervin, sâmbătă după amiază, pentru salvarea unui bărbat care a fost prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la curăţarea unei fântâni. Primele date de la faţa locului arată că bărbatul este prins sub un strat de aproximativ doi metri de pietre şi pământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în localitatea Pojorâta din judeţul Suceava, în timp ce trei bărbaţi  lucrau pentru curăţarea unei fântâni. Malul puţului acesteia s-a surpat, iar unul dintre ei a fost prins sub un strat de aproximativ doi metri de pietre şi pământ.
La faţa locului, s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii specifice acestui tip de intervenţie. În sprijinul salvatorilor de la ISU intervin şi două buldoexcavatoare, de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Pojorâta.
De asemenea, la locul evenimentului se află un echipaj SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, iar la ora transmiterii acestei ştiri intervenţia este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.