Un bărbat care sâmbătă a fost prins sub un mal de piatră şi pământ, gros de câţiva metri, în timp ce lucra la curăţarea unei fântâni, în judeţul Suceava, a fost găsit în viaţă, la finalul unei acţiuni a salvatorilor care a durat opt ore. În tot acest timp, echipajele de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au săpat şi au consolidat malurile, reuşind să ajungă la bărbatul care era conştient şi cooperant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care sâmbătă a fost prins sub un mal de piatră şi pământ, în timp ce lucra la curăţarea unei fântâni, a fost scos în viaţă, după o acţiune care a durat opt ore.

Conform ISU Suceava, salvatorii au săpat cu buldoexcavatoarele până la o adâncime de patru metri, după, care au continuat să sape manual, timp de mai multe ore. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit la o adâncime de aproximativ 8 metri, fiind acoperit de un strat de piatră de peste 5 metri înălţime.

El era conştient şi cooperant şi a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensiv mobilă, pentru ca starea sa de sănătate să fie evaluată.

Incidentul s-a produs în jurul orelor prânzului, în localitatea Pojorâta, unde tânărul de 30 de ani a fost prins sub malul de pământ şi pietriş, în timp ce lucra, alături de alţi doi bărbaţi, la curăţarea unei fântâni. Ceilalţi doi au scăpat nevătămaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.